Kinderen Leren Leren

Ben je ouder (of grootouder) van een kind dat het moeilijk heeft op de basis of middelbare school? Een kind dat echt hard werkt, maar regelmatig verdrietig thuis komt met een slecht cijfer?
Je baalt er van en herinnert je wellicht hoe je je zelf voelde toen je vroeger op school ook deze teleurstellingen meemaakte.
Zou je willen dat de schooltijd van je kind juist een mooie en gelukkige tijd is?
Hoe zou het zijn als je kind met veel meer plezier, in minder tijd veel makkelijker zou leren en met steeds betere resultaten zou thuis komen!
En als je zelf op eenvoudige wijze je kind daar naar toe kunt begeleiden zonder een zeurende ouder te zijn?
Wordt dan lid van de Facebook groep “Help, mijn kind heeft een onvoldoende” www.facebook.com/groups/helpmijnkindheefteenonvoldoende en krijg praktische aanwijzingen om je kind naar een mooiere tijd op school te begeleiden.

Binnenkort start de Pilot:

Kinderen leren leren

Hoe je schoolkind kunt prikkelen zelfstandig te leren en te groeien van onvoldoende naar voldoening gevende resultaten.

Wil je jouw kind naar een nieuwe niveau van zelfstandig en effectief leren brengen door eenvoudige en handige tools? Heb je interesse om mee te doen met deze pilot? Vul dan nu je je contactinformatie hieronder in en ontvang een bericht wanneer de pilot start.

De pilot bevat tools, adviezen, omgangsvormen voor beter leren en manieren om ontspannen met je kind om te gaan ,  manieren die leren leuker, sneller en effectiever maken.

Stuur me de uitnodiging voor de Pilot