Limitless Business

Creatief denken voor ondernemers

Creatief denken, nieuwe ideeën, out of the box, grenzen verleggen, originaliteit, simpele en elegante oplossingen met een ‘aha’ gevoel, out of the loop, alles kan. Niet iedereen is er naar op zoek. Soms is het oude, vertrouwde een houvast en troost, een zekerheid en geruststelling.

Creatief denken heeft voor en nadelen. Want te veel opties geeft keuze stress, en ….. die ene vergaand creatieve, nieuwe , innovatieve, briljante en perfecte oplossing is wel wereld veranderend.

Een echt creatieve oplossing voorbij alle onbewuste grenzen en rekening houdend met alle omstandigheden is een superoplossing. Daarom is creatief denken de methode om een perfecte nieuwe situatie te scheppen die voorbij het probleem die unieke nieuwe mogelijkheden schept.

Innovatie-sessie

Samen bedenken we

 • totaal nieuwe doelgroepen
 • hoe je bestaande en nieuwe doelgroepen zo benadert dat ze naar jou toekomen
 • digitale producten ontwerpen die de route naar jou aangeven
 • kennis gelaagd opzetten in begripslevels
 • en vooral hoe je je passie en missie zichtbaar maakt.

met Creatief Denken Hyperloops

Creatief Denken Hyperloops is een systematiek voor het oproepen van intensieve hersensynchronisatie, het activeren van je pre-frontale cortex en visuele cortex en hyper-associatief dieper duiken voorbij de voor de hand liggende oppervlakkige en standaard oplossingen.

Lees hier meer over Creatieve Hyperloops

Start-up Program

Zet de fundering van je business en ontwikkel ervaring met het aantrekken van klanten en investeerders. Maak jezelf klaar voor snelle ontwikkeling met de hulp van een expert, trainingen en één-op-één sessies.

Accelerator Program

Als de fundering van je business staat en je wilt een stap groter groeien. Maak jezelf dan klaar voor snelle ontwikkeling met de hulp van een expert, trainingen en één-op-één sessies. Je maakt de stappen van zelfstandige tot CEO. Bouw je droomteam en je droombedrijf.

Limitless program

biedt een ontwikkelingspad naar:

 • Sneller denken
 • Bewust worden van en voorbij gaan aan onbewuste culturele, groeps-, en persoonlijke beperkende grenzen
 • Ontwikkelen en steeds verder uitbouwen van integraal en multiperspectief denken
 • Ter plekke en in seconden naar creatieve perspectieven schakelen
 • Een vol vertrouwen opbouwen in het overkomen van grenzen en beperkingen

Succesvoorbeelden

Een mediator en jurist die ruimte had voor meer klanten bedacht in innovatie-sessie met gebruik van creatieve hyperloops het idee, de methodiek en de opzet voor een boek over conflict, cultuur en communicatie om haar expert status te bevestigen. Ze schrijft nu iedere twee á drie maanden een nieuw boek en spreekt daarin steeds nieuwe markten aan. Aansluitend heeft ze nu een opleidingsprogramma voor mediation in het bedrijfsleven. Zie hildekroonmediation.nl

Een slaapcoach zocht nieuwe klanten. In een innovatie-sessie ontwikkelden we met creatieve hyperloops de ideeën hoe dit in te zetten in het bedrijfsleven. Ze gaat nu bijdragen aan betere bedrijfsresultaten en aan verminderen van wachtrijen in de gezondheidszorg.

Een sport coach wilde zijn klantenkring uitbreiden. In een innovatie-sessie ontwikkelden we met creatieve hyperloops een methodiek waarmee de principes in de sport worden ingezet voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en het intrinsiek motiveren en betrekken van medewerkers. Hij heeft hier ook een boek over geschreven: Innovatiesport

Een maatschap van notarissen ontdekte in een innovatie-sessie met creatieve hyperloops andere manieren om leiderschap toe te passen en bedachten nieuwe mogelijkheden om managementtaken te delegeren en zich te focussen op innovatieve mogelijkheden om zich te onderscheiden in de markt.

Hoe start ik een Innovatie Sessie?

Neem contact op met Marcel Baatsen, info@marcelbaatsenlimitless.com of bel 0646660799 en maak een afspraak. We kiezen een locatie of spreken een Skype/Zoom sessie af. De sessie wordt opgenomen zodat je deze verder kunt uitwerken. Een sessie duurt ruim een uur.

 • Na afloop ontvang je een factuur van 300 euro
 • Wil je meerdere sessies in een week afspreken dan is het tarief vanaf 3 sessies 100 euro per uur (alleen online)
 • Met meerdere personen Innovatie Sessies of Creatieve Hyperloops Sessies? Boek een halve dag workshop in house voor 500 euro