Nooit meer moe

Op een (donderdag) gaf ik training en één van mijn atletes (55+! Sorry Gerda) rende plots de sterren van de hemel. Ze liep ver voorbij de lopers waar ze meestal mee samen liep. Uiteraard liep ik bij een intervalpauze meteen naar haar toe en vroeg: “Wat is er aan de hand? Werkt mijn training? Of vertel me je geheim!”.

Zij vertelde een week geleden 3 dagen mee te hebben gedaan een voedingsonderzoek van de Universiteit Wageningen en een supplement te krijgen. En ze voelde zich niet meer moe, heel vitaal en had zelfs geen hersteltijd nodig. Ze liep hard en voelde zich meteen weer fit na ieder stukje rennen, tijdens de training. En ook de hele dag voelde ze zich topfit.

Nou ken ik redelijk wat van de onderzoekers dus heb ik nagetrokken wat het betreffende supplement is. Dat was niet zo makkelijk, want het onderzoek liep nog en …. ze willen niet dat de deelnemers al wisten waar ze op worden getest. Dus dat was wat aandringen. Dus …. gelukt! Het is Para Amino Benzoë Zuur, oftwel, vitamine Bx.
Gerda, vanwege het onderzoek dus nu niet verder lezen!

Het is een niet essentieel aminozuur, een vitamine B variant, die je stofwisseling, je energiesysteem, weer jaren in de tijd terugzet, dus je weer de fitheid teruggeeft van 10 tot 20 jaar geleden. Dus niet zo geschikt voor puber. 😉 Maar des te meer voor 40+, 50+ en verder. P.s. mijn oudste hardloper die nog prima meedoet is 87.

Inmiddels heb ik 10-tallen onderzoeken achterhaald en het is een lichaamseigen stofje dat je in de loop van de jaren steeds minder aanmaakt. Het wordt gebruikt bij artritis, bloedarmoede, rheuma, hoofdpijn, haarverlies, huidverjonging en meer. Het maakt de lichaamcellen jonger door meer energie te geven. Het blijkt maar 1 bijwerking te hebben.

Dat wilde ik ook wel, de fitheid dus! Na enig zoeken bleek het supplement te bestellen, bij mijn heel betrouwbare favoriete leverancier en ook niet duur.

 

De dag daarop kwam ik een futloze, wat minder energieke kennis tegen en verteld hem dit verhaal en waar hij het supplement kon bestellen. Dat deed hij nog die avond en begon het twee dagen later te slikken. Een week daarop verteld hij enthousiast en absoluut vol energie dat hij super-energiek was geworden, trap op en af rende en hij zelfs de dosering had gehalveerd.

Op dit moment zijn er twee loopsters die dit in de voorbereiding van de marathon dagelijks innemen. Ik hou je op de hoogte van het resultaat!

Wil je het zelf ook ervaren? Op deze site kun je het bestellen Tik daar PABA in. Het kost maar een paar euro voor 100 stuks, 1 capsule per dag dus voor een heel kwartaal!