Over mij:

Limitless

Hoger potentieel

Door de opleiding bij Hilde Kroon Mediation kreeg ik inzichten, handvatten en vaardigheden waardoor ik mijn hoog-sensitiviteit kon omzetten in kracht en actie: denken, voelen, doen. In deze opleiding maakte ik kennis met het evolutiesysteem, waarmee je jezelf en anderen in drie stappen naar creatieve oplossingen en groei leidt. Dit evolutiesysteem combineert onder andere Transactionele Analyse, Systemisch Werken en NLP, alsmede esoterische en spirituele informatie.

Maximale groei

Ik zoek naar maximale bewustzijnsontwikkeling en naar mede-zoekers op dat gebied. Wil jij ook meer uit jezelf halen, je potentieel vergroten, verdiepen en versterken. Wil jij ontdekken en groeien in en naar een grotere visie op wat mens-zijn inhoudt? Wil je ervaren wat dieper en intenser bewustzijn allemaal mogelijk maakt en hoe je de grenzen van jezelf ontdekt en verlegt? Of wacht je liever?

Ik was altijd op zoek naar de ‘waarheid’ en vond deze nooit. Levendige discussies brachten me wel veel inzichten. Maar er was altijd meer en wat met die inzichten te doen? Hoe dit in mijn leven te implementeren?

Sinds een aantal jaar heb ik de sleutel gevonden voor het eindeloos, limietloos, generen van inzichten en ideeën én hoe deze in de wereld te zetten. In het dagelijks leven.

Limietloos denken

Als partner bij een internationale organisatie, Limitless.international, die een speciaal versnelt programma naar Limietloos Denken aanbiedt, rol ik het Limitless programma uit in Nederland.

De waarde van verbinden

In mijn werkzame leven in de automatisering van ziekenhuizen, apotheken, huisartsen, asielzoekerscentra, Hyundai, Mitchubishi, grote bedrijven zoals Boeing, was ik meer op zoek naar wat mensen beweegt, wat ze laat groeien en hoe je creatiever kan worden dan met de automatisering.

Door voorzitter te worden van de Centrale Onderneming Raad van miljarden bedrijf Infor (voorheen Baan) ontdekte ik de waarde van communicatie en verbinden pas echt. Wat is macht, hiërarchie, belang, drukmiddelen, het effect van emotie, zelfinzicht en hoe mensen met elkaar omgaan onder spanning. En …. de stilte en moeiteloze verbinding voorbij de emotie, vooroordelen, spanning, weerstand en identiteit!

Toen kreeg ik een cadeautje. Ik werd ontslagen, omdat mijn afdeling naar India werd verplaatst. Ik heb mijn eigen bedrijf, MraCle B.v. opgericht en gaf presentatie training voor management, heb een e-boekensite gerund en gamification projecten opgezet. Daarna heb ik een coachingsproducten gedigitaliseerd, met coaches gebrainstormd om hun mindset naar groei om te zetten en nieuwe markten aan te breken. Ondertussen heb ik een aantal schrijvers gecoacht om een boeken te schrijven en te publiceren.

Uiteindelijk ontdekte ik hoog begaafd en hoog-sensitief te zijn en wilde ik voor maximale groei gaan. Mijn visie is dat iedereen hoogbegaafd en hoog-sensitief kan worden en zijn. En dat je daar bijzondere stappen in en mee kunt zetten! Daarom en daarvoor heb ik tools ontwikkelt om intelligentie, sociale vaardigheden, creativiteit, emotionele kracht, perceptievermogen en bewustzijn versneld te ontwikkelen naar steeds hogere niveau’s.

Rice Plantation, Thailand, Rice, Agriculture

info@marcelbaatsenlimitless.com
0(031)646660799

Limitless Webinar Replayde