Waarom mij?

Als pre-puber en puber was ik altijd op zoek naar de ‘waarheid’ en vond deze nooit. In mijn studententijd hebben levendige discussies tot diep in de nacht me veel inzichten opgeleverd, echter, er was altijd meer.

Arbeidsverleden

In mijn werkzame leven, automatisering van ziekenhuizen, apotheken, huisartsen, asielzoekerscentra, Hyundai, Mitchubishi, grote bedrijven zoals Boeing was ik meer op zoek naar wat mensen beweegt, wat ze laat groeien en hoe je creatiever kan worden dan met de automatisering.

De waarde van verbinden

Door voorzitter te worden van de Centrale Onderneming Raad van een miljarden bedrijf ontdekte ik de waarde van communicatie en verbinden pas echt. Wat is macht, hiërarchie, belang, drukmiddelen, het effect van emotie, zelfinzicht en hoe mensen met elkaar omgaan onder spanning. En …. de stilte en moeiteloze verbinding voorbij de emotie, vooroordelen, spanning, weerstand en identiteit!

Een cadeautje?!

Toen kreeg ik een cadeautje. Ik werd ontslagen, omdat mijn afdeling naar India werd verplaatst. Ik heb mijn eigen berdrijf, MraCle B.v. opgericht en gaf presentatie training gegeven voor management, heb een e-boekensite gerund en gamification projecten opgezet. Daarna heb ik een coachingsproducten gedigitaliseerd, met coaches gebrainstormd om hun mindset naar groei om te zetten en nieuwe markten aan te breken. Ondertussen heb ik een aantal schrijvers gecoacht om een boeken te schrijven en te publiceren.

Maximale groei

Uiteindelijk ontdekte ik hoog begaafd en hoog-sensitief te zijn en wilde ik voor maximale groei gaan. Mijn visie is dat iedereen hoogbegaafd en hoog-sensitief kan worden en zijn in de juiste omstandigheden en in balans. En dat je daar bijzondere stappen in en mee kunt zetten!
Daarom en daarvoor heb ik tools ontwikkelt om intelligentie, sociale vaardigheden, creativiteit, emotionele kracht, perceptievermogen en bewustzijn versneld te ontwikkelen.

Limietloos denken

Ook sluit ik me aan bij een internationale organisatie die een speciaal versnelt programma naar Limietloos Denken aanbiedt. Op dit moment Engelstalig, maar via mij is Nederlandstalige deelname binnenkort ook mogelijk.
Wil je daar meer informatie over, bekijk dan hier de Limitless Webinar Replay.

Hoger potentieel

Ik zoek naar maximale bewustzijnsontwikkeling en naar mede-zoekers en vinders op dat gebied. Wil jij ook meer uit jezelf halen, je potentieel vergroten, verdiepen en versterken. Wil jij ontdekken en groeien in en naar een grotere visie op wat mens-zijn inhoudt? Wil je ervaren wat dieper en intenser bewustzijn allemaal mogelijk maakt en hoe je de grenzen van jezelf ontdekt en verlegt? Of wacht je liever?

info@marcelbaatsenlimitless.com
0(031)646660799

Limitless Webinar Replay